Başkan Subaşıoğlu’ndan Büyük Heyecana Davet

Başkan Subaşıoğlu’ndan Büyük Heyecana Davet

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, basın mensupları ile Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 5. Ayağı’nın koşulacağı OFF-ROAD pistinde buluştu.

A+A-

Merkezefendi Belediyesince Saruhan Mahallesi’ne kazandırılmış olan OFF-ROAD pistinde bu sene de heyecanlı anlar vatandaşları bekliyor. Başkan Muhammet Subaşıoğlu, 29-30 Eylül tarihlerinde Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 5. Ayağı’na ev sahipliği yapacak olan OFF-ROAD pistinde basın mensuplarıyla buluştu.

Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 5. Ayağına ev sahipliği yapacaklarını, 30 Eylül saat 11.00’de tüm halkı Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası’na davet ettiklerini, geçen sene DENDOFF ve TOSFED ile beraber yapılan organizasyonda mahalli yarışlarda, Türkiye’de en yüksek organizasyon puanını alıp 1. Lig’e yükseldiklerini, Merkezefendi Belediyesi, OFF-ROAD yarışlarında 1. Lig’te mücadele ettiğini belirtti.

Denizli’den 5 Pilot Var

Saruhan Mahallesi’ndeki OFF-ROAD pistinin güvenlik bakımından Türkiye’de en iddialı pistlerden bir tanesi olduğunu ifade eden Başkan Muhammet Subaşıoğlu, Cumartesi günü evvela 11 km’den meydana gelen Orman Etabının koşulacağını ardından 30 Eylül Pazar günü saat 11.00’den itibaren 5,4 km’lik Seyirci Etabının bu pistte koşulmuş olacağını, yarışlarda 28 pilot ve 28 Co- Pilotun olduğunu, bunlardan 5 pilotun Denizlili olduğunu,  Denizlili pilotların şimdiye dek 4 yarışın ilk ikisinde şampiyon olduklarını, bunun için Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 5. Ayağının çok önemli olduğunu tüm Türkiye’den katılacak olan sporculara teşekkür ettiğini belirtti.

Başkan Subaşıoğlu konuşmasından sonra Orman Etabının yapılacağı pisti,  Otomotiv Sporları Denizli İl Temsilcisi Hüseyin Uyar, DENDOFF Başkan Yardımcısı Kenan Özsoy ve gazeteciler ile gezip bilgilendirmeler yaptı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.