Başkan Subaşıoğlu’ndan Tebrik Mesajı

Başkan Subaşıoğlu’ndan Tebrik Mesajı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü münasebeti ile bir tebrik mesajı paylaştı.

A+A-

Başkan Subaşıoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıldönümü ile alakalı yayınlamış olduğu mesajında, 1922 senesinde kazanılmış olan 30 Ağustos zaferinin, millet olarak birlik, beraberlik ve hürriyet sevdasının en büyük örneklerinden bir tanesi olduğunu dile getirdi.

En Kötü Zamanlarda Bile Yıkılmadık

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yayımlamış olduğu mesajında, Türk milleti olarak tarihin şanlı zaferler ile dolu olduğunu, en kötü zamanlarda bile bu milletin, bu ordunun hiçbir zaman amacından şaşmadığını ve zaferler kazanmayı nihayetinde başardığını, 30 Ağustos Zaferinin de ordunun ve milletin şanlı zaferlerinden bir tanesi olduğunu, 1922 senesinde kazanılmış olan 30 Ağustos Zaferi2nin, millet olarak birlik, beraberlik ve hürriyet sevdasının en büyük örneklerinden olduğunu, cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde kazanılmış olan bu büyük zaferin 96. Yıldönümünü kutlamanın millet olarak onurunu ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzre, tüm şehitleri ve gazileri saygı, minnet ve şükran ile andığını dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, milletin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dilekler ile kutladığını söyleyerek mesajını sonlandırdı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.