Başkan Tefenlili Borsalar Konseyi’nde

Başkan Tefenlili Borsalar Konseyi’nde

DTB Başkan İbrahim Tefenlili liderliğinde Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara ilinde yaptığı 74. Genel Kurulu’na katıldılar.

A+A-

Denizli Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili ve DTB’nin Genel Kurul Delegeleri; Halil Pekdemir, Yüksel Tanrıkulu, Özay Tanrıverdi, Ömer Lütfi İnamlıca ile DTB Genel Sekreteri Ali Şahin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ankara ilinde yapılan 74. Genel Kurulu’na katılımda bulundular.

 

TOBB Genel Kurulunda, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel İdare Kurulu ve konsey seçimi gerçekleştirilirken, mevcut Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu tekrardan Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. DTB Başkanı İbrahim Tefenlili ise Borsalar Konseyi’ne seçildi.

VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN

TOBB’da gerçekleştirilen seçim hakkında konuşan DTB Başkanı Tefenlili Delegeler ile beraber demokratik haklarını kullanmak için Ankara’ya gidip TOBB Genel Kurulunda oylarını kullandıklarını, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tekrardan başkan seçmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da dediği gibi; hedeflerinin büyük olduğunu, Türkiye’nin sadece bölgesinin değil, dünyanın ekonomik devi olacağını, bunun için iş dünyası olarak var güçleri ile çalışacaklarını ve Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Başkanlığı’nın ve yeni Yönetim Kurulu’nun vatana millete hayırlı olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.