Başkan Tefenlili: Öğretmenler Aydınlık Yarınlarımız 

Başkan Tefenlili: Öğretmenler Aydınlık Yarınlarımız 

Denizli  Ticaret  Borsası  Yönetim  Kurulu  Başkanı  İbrahim  Tefenlili  24  Kasım  Öğretmenler Günü  dolayısıyla  bir  mesaj  yayımladı.

A+A-

Başkan Tefenlili yayınladığı mesajda tüm  öğretmenlerin Öğretmenlerin  Günü’nü  kutladı.  Öğretmenlerin  geleceğimiz  olduğunu  ifade eden Başkan Tefenlili açıklamasında şu mesajlara yer verdi: 
 
Çocuklarımızı  yetişkin  birer  insan  oluncaya  kadar  emanet    öğretmenlerimiz bilgi,  birikim  ve  donanımları  ile  çocuklarımızı  hayata  hazırlamakta,  onları pırlanta gibi parlatmaktadır. Geleceğimiz olan çocukların üzerine titreyen, onları eğiten, aydınlatan öğretmenlerimiz her türlü takdiri fazlasıyla hak etmektedir. 
 
Zor şartlar altında, bir çok fedakarlıkta bulunarak kutsal mesleklerini icra eden öğretmenlerimize  minnettarım.  Onlar  geleceğimizin  baş  mimarıdır.  Onları  daima başımızın üstünde tutacak, onlara verdiğimiz değeri sürekli koruyacağız.  
 
Bu duygu ve düşünceler ile Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş olan tüm öğretmenlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyor, aydınlık yarınlarımızın  teminatı  olan  tüm  öğretmenlerimizin  24  Kasım  Öğretmenler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında üstün başarılar diliyorum.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.