Başkan Tefenlili'den İş Dünyasına Çağrı

Başkan Tefenlili'den İş Dünyasına Çağrı

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli ekonomi dünyasını “İstihdam Seferberliği 2019” toplantısına davet etti.

A+A-

Denizli Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’nın ortak girişimleri ile düzenlenen toplantı 4 Mart Pazartesi günü saat 14.00’da Dedeman Otel’de gerçekleşecek.

İstihdam Seferberliği 2019’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’ndaki çağrısıyla başladığını hatırlatan DTB Başkanı Tefenlili davetinde şu ifadelere yer verdi:

‘Burası Türkiye Burada İş Var’

“Hazine ve Maliye Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ortak girişimleri ile ‘Burası Türkiye Burada İş Var’ sloganı ile İstihdam Seferberliği başladı. Seferberlik, işverenlere yeni istihdam hususunda birçok destek sağlıyor. Denizli Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası olarak bu desteklerin uzmanlar tarafından anlatılacağı bir toplantı tertip ettik. TOBB’dan gelen Sosyal Güvenlik Uzmanları konuyla ilgili detaylı bilgilendirmelerde bulunarak gelen soruları cevaplayacaklar. 4 Mart Pazartesi günü saat 14.00’da Park Dedeman Otel’de gerçekleşecek olan bu önemli toplantımıza tüm iş dünyamızı davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.