Başkan Tefenlili’den Zafer Bayramı Mesajı

Başkan Tefenlili’den Zafer Bayramı Mesajı

DTB Başkanı Tefenlili 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 30 Ağustos Zafer Bayramı ile alakalı bir mesaj yayınlayıp, aziz milletin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik etti. Başkan Tefenlili, tarihi destanlar ile ve zaferler ile dolu olan milletin koşullar ne olsun her daim vatanına, bağımsızlığına sahip çıkacağına dikkatleri çekti.

Millet Bağımsızlığına Sahip Çıktı

Zafer Bayramı’nın 96. yıl dönümünde büyük bir mutluluk ve heyecan yaşadıklarını dile getiren DTB Başkanı Tefenlili mesajında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kazanılmış olan Zafer Bayramı’nın 96. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve coşkusunu yaşadıklarını, imkânsızlıklar içinde olan aziz milletin büyük fedakârlıklar gösterip 26 Ağustos 1922 senesinde başlamış olan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ni 30 Ağustos tarihinde zafer ile taçlandırdığını, tarihi, zaferler ile ve kahramanlıklar ile dolu olan milletin genci ile yaşlısıyla, kadınıyla, çocuğu ile yine destan yazdığını, kahramanların tüm dünyaya, ne pahasına olursa olsun vatandan vazgeçmeyeceklerini gösterdiğini dile getirdi.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan DTB Başkanı Tefenlili, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, bağımsızlık mücadelesi içinde olan ve bu uğurda severek canlarını veren kahramanları, vatanıın bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş olan şehit ve gazileri şükran ve minnet ile andığını sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.