Başkan Tin, Babalara Önemli Misyon Yükledi

Başkan Tin, Babalara Önemli Misyon Yükledi

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Şahin Tin, babalar gününde babaların değişen ve gelişen dünyada baba profilinin çocuklar açısından da önem kazandığına işaret ederek, “Babalarımız, bir neslin değil, toplumumuzun gelişmesinde önemli bir faktör

A+A-

Babaları ulu bir çınara benzeten Başkan Tin, “Türk milletinin en has özelliklerinden biri çekirdek aileye önem ve değer vermeleridir. Çekirdek aile deyince de akla gelen en temel unsur babalardır. Babalar aile bireylerini kollar ve gözetir. Bir çınar ağacı gibi onları her türlü kötülüklerden korur ve kollar.

 

Günümüzdeki aile yapısını da göz önüne aldığımızda babaların rolü daha da önem kazanmıştır. Çocuklar için en temel etken ve rol model babadır. Babalar, çocukların yetişmesinde ve gelecek planlamasında belirleyici bir unsurdur. Değişen ve gelişen dünyamızda baba profili çocuklar açısından da önem kazanmıştır. Ülkemizin ve dünyanın gelişmelerine göre çocuklarını yönlendirebilen, onların ayakları üstünde durmasına yardımcı olabilen, onlara hedefler koyabilen baba, bir neslin değil, toplumumuzun gelişmesinde önemli bir faktör olacaktır. Sevgisini her zaman üzerimizde hissettiren, dün de bugün de yarın da hep yanımızda olan babalarımızın değerini bilmeli ve onlara saygı ve sevgide kusur etmemeliyiz. Bu vesile ile tüm babaların babalar gününü kutluyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.