Başkan, Ülkü Ocakları Üyeleriyle Buluştu

Başkan, Ülkü Ocakları Üyeleriyle Buluştu

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ülkü Ocakları üyeleriyle buluştu.

A+A-

Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, “Allah’ın izniyle Merkezefendi’de Muhammet Başkan’ımızın sonuna kadar destekçisiyiz. 31 Mart bizim için de bir milat olacak” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Ülkü Ocakları üyesi gençlerle buluştu. Buluşmaya, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Gülay Özcan, Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ve ülkü ocakları üyeleri katıldı. Başkan Subaşıoğlu, “Hep beraber bu Cumhur İttifakı çerçevesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kıymetli Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin 15 Temmuz’dan itibaren temellerini attığı ve her geçen gün kökleşerek sağlamlaşan ittifakımızı Rabbim ilanihaye devam ettirmeyi nasip eylesin” dedi.

“BUGÜNE KADAR MERKEZEFENDİ’YE BİRLİKTE HİZMET ETTİK”

Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak bugüne kadar Milliyetçi Hareket Partisi’nden meclis üyesi seçilmiş arkadaşlarımızla beraber neredeyse %99 oranında oy birliği ile aldığımız kararlarla bu Merkezefendimize hizmet ettik. Merkezefendimizde bu güzellik vardı. 5 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi ile aslında biz adı konulmamış bir ittifak içerisindeydik. Birlikte bugüne kadar Merkezefendi ’ye hizmet ettik. Şu ana kadar Merkezefendimize yapılan tüm projelerin arkasında hem AK Partili meclis üyelerimiz, hem de Milliyetçi Hareket Partili meclis üyesi arkadaşlarımız vardı. Hep birlikte bu projeler yapıldı” diye konuştu.

“ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM ÇOK DAHA İYİSİNİ YAPARIZ”

Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi’de yapılacak işlerin daha bitmediğini belirterek, “Merkezefendi Belediyesi bu dönem gerçekten güzel işler yaptı, birçok projeye imza attı. Önümüzdeki dönem çok daha iyisini hep birlikte yaparız diye düşünüyorum. Bir taraftan AK Partimiz bir taraftan Milliyetçi Hareket Partimiz, bir taraftan AK Gençliğimiz bir taraftan ülkücü gençlerimiz ile birlikte inşallah Merkezefendimizde çok daha güzel işlere hep beraber imza atarız. Tabi sadece proje demek iş demek, hizmet demek, yapısal projeler anlamına gelmiyor. Aynı zamanda kültürle ilgili, sanatla ilgili, eğitimle ilgili, sporla ilgili yapılması gereken Merkezefendimizde çok iş var. Ülkü Ocaklarımızdan arkadaşlarımızla, en başta Ülkü Ocakları Başkanımızla olmak üzere milli ve manevi değerlerimizi kökleştirmek adına çok güzel işlere imza atacağız. Bir araya geldiğimiz zaman ortak iş yapmak, ortak projelere imza atmak bizler açısından son derece kıymetli” dedi.

“ÜLKÜ OCAKLARI’NA ÇOK BÜYÜK BİR GÖREV DÜŞÜYOR”

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi demek proje demek diyoruz. Ülkü ocaklarına çok büyük bir görev, vazife düşüyor. Biz de her zaman siz değerli kardeşlerimizle ortak iş yapmaya, ortak proje üretmeye, proje geliştirmeye, ortak hizmet üretmeye, ortak beyin jimnastiği yapmaya, ortak beyin fırtınası yapmaya, ortak analizler yapmaya, ortak metodoloji üretmeye ve ortak güzellikler sergilemeye Merkezefendi Belediyesi olarak her daim varız. İnşallah bu birlikteliğimizi derinleştirmek adına da bu işleri yaparız diye düşünüyorum. Ben Ülkü Ocakları Başkanımıza, siz değerli arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakımızın, liderlerimizin yolu açık olsun. Allah yardımcıları olsun. Bizler de her daim arkalarında olalım” dedi.

“BEKAMIZ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, bu seçimlerin devletin bekasıyla ilgili olduğunu söyledi. Hisarlıoğlu, “Bizler liderimizin gerdiği yaydan fırlayan okuz. Hedefe doğru yöneldik. İlk hedefimizi de 31 Martta bulacağız. Burada olamayan arkadaşlar da, sizler de yıllardır okullarınızda, sokaklarda, çalıştığınız yerlerde, memleketlerinizde, her platformda memleketimiz için, Türklük için, İslam için mücadele eden arkadaşlarımızsınız. Liderimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız beka sorunu dedi. Biz beka için yıllardır mücadele ediyorduk” şeklinde konuştu.

 “31 MART’TA SANDIKLARDA SİZLERE HEDİYE VERECEĞİZ”

Hisarlıoğlu konuşmasını, şu ifadelerle tamamladı: “İttifakımıza saygılı bir şekilde, liderlerimizin gösterdiği doğrultuda elimizden geleni yapacağız. Bu konuda da sizlerin elinizden gelen mücadeleyi her platformda göstereceğinden eminim. Liderimizden, Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Her zaman dediğimiz gibi mücadelemize son nefere, son nefese kadar devam edeceğiz. Allah’ın izniyle Merkezefendi’de Muhammet Başkan’ımızın sonuna kadar destekçisiyiz. 31 Mart bizim için de bir milat olacak. Sizlere 31 Mart’ta sandıklarda hediye vereceğiz.”

“CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARININ ARKASINDAYIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Av. Gülay Özcan ise Cumhur İttifakı’nda gönül birliğinin olduğunu belirtti. Özcan, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak bütün Cumhur İttifakı adaylarının arkasındayız. Cumhur ittifakı sadece siyasi birliktelikten ziyade ülke, millet, güvenlik ve tarihi çıkarlarımızı gözeten bir beka beraberliğidir. Genel Başkanımız da zaten sürekli buna vurgu yapmaktadır. Aynı şekilde Ülkü Ocaklarımız da Genel Başkanımızın talimatlarına göre Cumhur İttifakı’na sahip çıkmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi, Ülkü Ocakları olarak Cumhur İttifakı adayımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu’nun arkasındayız. Birlik olursak, beraber olursak önümüzde aşamayacağımız hiçbir güç yok. Bizler söz birliği yaptık. Güç birliği yaptık. En önemlisi gönül birliği yaptık. Allah’ın izniyle 31 Mart Mahalli İdariler Seçiminde el birliği ile Cumhur İttifakını ve yeni hükümet sistemini kökleştireceğiz. Cumhur İttifakı’nı 31 Mart seçimlerinde kökleştirdikten sonra, çok uzun bir zaman yine beraber çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.