Başkan Üstek’ten Transfer Kararı

Başkan Üstek’ten Transfer Kararı

Spor Toto 1'inci Lig'de pazar günü Altınordu ile Bornova Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Denizlispor'da Başkan Mustafa Üstek transfer e son noktayı koyduklarını ifade etti.

A+A-

Son olarak Kazakistan'ın Irtysh Pavlodar takımında oynayan Nijeryalı golcü Gbolahan Salami'yi kadroya aldıklarını anımsatan Başkan Üstek, Salami ile resmi imzaların atıldığını, Yaz dönemi için son takviyeyi gerçekleştirdiklerini, kendilerinin iyi bir takım kurduğunu, bu lig için yeterli olduklarını, amaçlarına ulaşmak için yalnızca taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını ve takviyeye gerek duyarlarsa artık devre arasında çalışmalara başlayacaklarını dile getirdi.

Denizli Taraftarına Ceza

Bu arada Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan Denizlispor'a bir ceza geldi.

Spor Toto 1. Lig'de Denizlispor-Hatayspor maçında çirkin ve kötü tezahürat yapana Kapalı Alt A  ve Üst B blokta yer almış olan taraftarlara ceza verildi. Verilen cezaya göre, bu bloklarda yer alan taraftarlar bir sonraki maçta takımının yanında olamayacak.

PFDK vermiş olduğu cezada Denizlispor Kulübünün, 25.08.2018 tarihinde oynamış olduğu Denizlispor-Hatayspor Spor Toto 1. Lig Karşılaşmasında, taraftarlarının sebep olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeni ile ve bu eylemlerin aynı sezon içerisinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk defa gerçekleştirilmesinden ötürü İHTAR CEZASI ile cezalandırıldığını ve FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunanların elektronik bilet çerçevesindeki kartlarının bloke edilmesi sureti ile bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildiği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.