Başkan Yılmaz: Lanetliyorum!

Başkan Yılmaz: Lanetliyorum!

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Av. Mehmet Ali YILMAZ, İdlib’de meydana gelen alçak saldırı ile alakalı bir basın açıklaması yaptı.

A+A-

Başkan Yılmaz açıklamasında bu alçak,kahpece yapılan saldırıyı lanetlediğini belirtti ve "Milletçe başımız sağ olsun.Cenab-ı Allah,şanlı ordumuzu ve Kahraman Mehmetçiğimizi muzaffer eylesin. Şehadete yürüyen yiğit askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum." dedi.

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Av. Mehmet Ali YILMAZ açıklamasına şöyle devam etti:

"Kahraman ordumuz gerekeni yapmaya devam edecektir.Devletimiz daim, milletimiz kaim,beraberliğimiz naim olsun. Milletçe zor ve acı günlerde kenetlenerek, siyasetüstü birliktelikle ve beraberce kalplerimiz çarpmak sureti ile her zaman olduğu gibi dimdik ayaktayız.

Misliyle Cevap

Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiçbir zaman bir başka devletin toprak bütünlüğünü bozacak işgalci niyetle saldırı içinde yer almamıştır.Kadim devlet geleneğimizin birleştirici ve koruyucu ilkeleri ile ulusal güvenliğimizi yönelecek tehditleri ortadan kaldırmak ve güney koridorumuzda kurulmak istenen terör devletini,terörist unsurları yok etmek üzere oradayız. Kahraman ordumuz mazluma yunus,zalime yavuz olmaya devam edecek,tüm dünyada insanlık dersi vermeye,barış ve huzura hizmet etmeye devam edecektir.Uluslararası hukuka ve anlaşmalara aykırı düşen,
rejimin haksız ve hukuksuz eylemleri ile Mehmetçiğimize yönelik saldırılara karşı,Şanlı Türk Ordumuz gereken cevabı misliyle vermeyle devam edecektir.

Şehitlerimizin namusu hepimizin namusudur,şehadete yürüyen kahraman yiğitlerimizin intikamının alınması hepimize emanettir.780 bin km2'lik bölünemez,parçalanamaz vatan topraklarına kanımız da canımız da her zaman fedadır,ayyıldızlı bayrağımız ilelebet gönderde, göklerdedir.Başımız sağolsun, vatan sağolsun.Ne mutlu Türk'üm diyene!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.