Başkan Yılmaz'dan 10 Kasım Mesajı

Başkan Yılmaz'dan 10 Kasım Mesajı

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Av.Mehmet Ali Yılmaz,10 Kasım münasebeti ile bir açıklamada bulundu.

A+A-

Mustafa Kemal Atatürk ve kurtuluş mücadelesi vermiş olan kahramanların emperyalizme karşı ortaya koymuş oldukları hedeflerin ve kararlılığın; bugün içinde millete karşı kurulmuş olan oyunları karşılıksız bırakma adına bir tarihi hatırlatma olduğunu belirten Yılmaz, Milletçe tarihi iyi anlayıp ve tarihten ders çıkarıp; büyük Türkiye’yi inşa etmenin,en üst seviyeye çıkartmanın en büyük hedefleri olduğunu dile getirdi.

Başkan Yılmaz açıklamasını şöyle sürdürdü:

Gençliğe Emanet

Gazi Mustafa Kemal, Cumhuriyetimizi gençliğimize emanet etmiştir. Bu emanetin muhafaza edilmesi: Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine, amaçlarına sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını artırarak ve ülkemizin daha kalkınmış seviyelere taşınması ile mümkün olacaktır. Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizdeki milli iradeyi hâkim kılan,insan hak ve özgürlüklerini koruma altına alan,bir millet olmayı hedef göstermiş, halkımızı da bu ideal etrafında yekvücut kılmıştır. Aziz milletimiz,her şart altında,Cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkmaya devam edecek,kadim devletimiz bütün engellemelere rağmen tek yürek halinde varlığını sürdürecektir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 81.yılında minnet ve şükranla anıyorum.Bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarına bir kez daha Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Ne Mutlu Türk'üm Diyene!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.