Başkan Yılmaz'dan Organ Bağışı Standına Ziyaret

Başkan Yılmaz'dan Organ Bağışı Standına Ziyaret

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz organ bağışı haftası vesilesiyle organ bağışı stantını ziyaret etti.

A+A-

Kendisi de bağışçı olan yılmaz herkesi bu konu hakkında bilinçlenmeye ve farkındalık oluşturmaya çağırdı. 

Denizli’de MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz 3-9 Kasım organ Bağışı Haftası kapsamında açılan stantı ziyaret etti. Organ bağışının önemi ve detaylarının anlatıldığı bilgilendirme stantında detaylı bilgi edindi. Denizli Devlet Hastanesi görevlileri tarafından açılan stantta bilgilendirme yapan sağlık personelleriyle konu hakkında fikir alışverişinde bulunan MHP’li Mehmet Ali Yılmaz vatandaşlara kıymetli bir çağrıda bulundu.

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz çağrısında organ bağışının önemini vurguladı. Organ bağışının yeni bir hayat demek olduğunun altını çizen Yılmaz yapılan bağışlar sayesinde birçok kişinin yaşadığı hastalıktan kurtulduğu ve yaşamına devam edebildiğini söyledi. Yılmaz empati yeteneğinin gelişmesi ile organ bağışı arasında paralel bir bağlantı olduğunu söyleyerek, organ bağışlamadakta şüphe edenlerin empati kurmasını tavsiye etti. Dini açıdan Diyanet İşleri Başkanlığı’nın konuyu aydınlatan kılavuzları olduğunu söyleyen Mehmet Ali Yılmaz dinimizde organ bağışlamanın hiçbir mahsuru olmadığı belirtti.

Kendisi de organ bağışçısı olan Başkan Yılmaz vatandaşların organlarını bağışlamasını tavsiye ederek, bilinçlendirme çalışmalarını vatandaşların katılmasını, bilgi edinmesini önerdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.