Başkan Zolan: Mutlu Oluyoruz

Başkan Zolan: Mutlu Oluyoruz

Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarı alan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Başkan Osman Zolan’a teşekkür ziyareti yaptılar.

A+A-

Eskişehir ilinde 8-10 Haziran’da yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo takımı 7 Türkiye derecesi alıp önemli bir başarı elde etti. Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları ve Türkiye Judo Federasyonu yöneticileri Başkan Osman Zolan’a vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyarete Türkiye Judo Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Kamil Yaşar Güleç, Eğitim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Eğitim Kurulu üyeleri Gökhan Çelik, Fatih Akcan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, Denizli Judo İl Temsilcisi Murat İsmail Aydoğmuş, teknik heyet ve sporcular katılımda bulundu.

 

“Başarılar bizi mutlu ediyor”

 

Başkan Osman Zolan, şampiyonada başarılı olan sporcu ve antrenörlere teşekkürlerini sundu. Başkan Osman Zolan, hep beraber güzel işlerin altına imza atmayı sürdüreceklerini,  gençlerin ve çocukların istedikleri branşlarda spor yapabilmeleri için kendilerine olanaklar sunduklarını,  bu olanakları en iyi şekilde değerlendiren branşların başında da judonun geldiğini, sporcuların göstermiş oldukları başarıların kendilerini mutlu ettiğini, hocaların, çocukların ve ailelerin gayretiyle beraber bu işleri başardıklarını söyledi.

 

Dereceye giren sporcular

 

Ayrıca Eskişehir ilinde 8-10 Haziran tarihlerinde yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü judo takımından Nazlı Çoban Türkiye şampiyonu, Doğukan Oğuz Türkiye ikincisi, Reyhan Oğuz Türkiye 2.si, Gülbeyaz Seviş Türkiye 3.sü, Mehmet Ali Akıncı Türkiye 3.sü, Berithan Yıldırım Türkiye 3.sü, Sahra Çetin Türkiye 3.sü olarak büyük bir başarı elde ettiler.

 

Denizli’yi temsil edecekler

 

Sporculardan Nazlı Çoban’la Doğukan Oğuz, Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda, Mehmet Ali Akıncı, Sahra Çetin ile Gülbeyaz Seviş Yıldızlar Avrupa Kupası’nda, Berithan Yıldırım ile Reyhan Oğuz’da Denizli Büyükşehir Belediyesi ve ülkemizi Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecekler.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.