Başkan Zolan: Açtığı Yolda İlerliyoruz

Başkan Zolan: Açtığı Yolda İlerliyoruz

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. Yılı münasebeti ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bir mesaj paylaştı.

A+A-

Türk milletinin Anadolu'da tekrardan doğuşuna liderlik yapıp bağımsızlık destanı yazmış olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükran ile andıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Aramızdan ayrılışının 81. yıldönümünde de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve minnetle anıyoruz. Kurtuluş Savaşımızın önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de ilerisine taşıma gayesi ile çalışıyoruz. O ülkemizin ve necip milletimizin her zaman hak ettiği değeri görmesi için son nefesine dek çalışmış, canı pahasına yarınlarımız için mücadele etmiştir. Sadece milletimize değil, başka milletlerce de rol model kabul edilmiş ve adı, tarihe altın harflerle kazınmıştır” dedi.

Açtığı Yolda İlerliyoruz

Mustafa Kemal Atatürk’ün "Türk’e ev, bark olan her yer; sağlığın, temizliğin, modern kültürün örneği olacaktır" sözünden hareketle; Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak durmaksızın çalıştıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, şunları belirtti: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı bu yolda her geçen gün gelişen ve büyüyen ülkemiz ile Cumhuriyetimizi dünya durdukça baki kılmak için gayret etmeye devam edeceğiz. Bu duygularla cennet vatanımızın uğruna canını, kanını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi yad ediyor, cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, özlem ve minnetle anıyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.