Başkan Zolan Belediye'yi vergide örnek gösterdi

Başkan Zolan Belediye'yi vergide örnek gösterdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve beraberindeki heyet ile biraraya gelerek Büyükşehir Belediyesi'nin vergide örnek olduğunu savundu.

A+A-

22-28 Şubat 2016 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan 27. Vergi Haftası kapsamında Denizli Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve beraberindeki heyet AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Vergi Dairesi Grup Müdürleri Yusuf Malkoç, Mustafa Çoban ve Fatih Erdoğan ile İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Alagöz ve Saraylar Vergi Dairesi Müdürü Özgür Bozkurt da katıldı. Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, her yıl Vergi Haftası kapsamında vergi bilincinin etkili bir biçimde vatandaşlara aktarılması için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi. 

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan toplumda vergi bilincinin oluşturulması için yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti. Son yıllarda vergi bilincinin giderek arttığına değinen Başkan Zolan, toplanan vergilerin vatandaşlara hizmet olarak geri döndüğünü kaydetti. Vergi konusunda Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin üzerine düşeni fazlası ile yaptığını vurgulayan Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi hiçbir vergi borcu olmayan, vergisini zamanında ödeyen örnek bir kurum" dedi.

 Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, ziyaretin sonunda Başkan Zolan'ın yakasına 27. Vergi Haftası kokartı taktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.