Başkan Zolan, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Başkan Zolan, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Her türlü zor koşulda görevlerini yerine getiren basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Kamuoyunun tarafsız v

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, mesajında,  toplumun haber alma hakkını ifa eden, her türlü zor koşul altında görevlerini yapan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Zolan "Toplumların en önemli ihtiyacı olan haber alma hakkının elçileri olan, bu görevi yaparken zamanla yarışarak, her türlü zor şartlar altında çalışan basın emekçileri büyük bir sorumluluğu yerine getirmektedir. Üstlendiği misyonla toplumların sadece haber alma ihtiyacını karşılamakla kalmayan, aynı zamanda kamuoyunun tarafsız ve doğru bilgilendirilmesinde çok önemli bir görev üstelenen basın, toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında da önemli bir yere sahiptir" dedi.

 

Çok büyük fedakarlıklar isteyen gazetecilik mesleğini icra eden basın çalışanlarının habere ulaşmak ve topladığı haberleri en doğru, tarafsız ve hızlı şekilde halka ulaştırmak için büyük gayret sarf ettiğine değinen Başkan Zolan, "Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan medya çalışanlarımıza dün olduğu gibi bugün de desteğimiz sürecektir" diye konuştu.

 

Her geçen gün artan iletişimin en etkili ve en doğru kanallarından olan basın mensuplarının kutsal bir görev icra ettiğini vurgulayan Başkan Zolan, "Gece gündüz demeden, kendi özel hayatını bir kenara bırakarak, toplumun en temel ihtiyacı olan haber alma hakkı için canla başla çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, yaşamını yitiren gazeteci kardeşlerimize Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.