Başkan Zolan: Dualarımız Sizlerle

Başkan Zolan: Dualarımız Sizlerle

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Elazığ'da yaşanan deprem dolayısıyla bir mesaj yayımladı ve Belediyenin tüm imkanlarıyla desteğe hazır olduğunu söyledi.

A+A-

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Türkiye deprem bölgesi için seferber oldu. Tunceli'de görevde olan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı arama kurtarma ekibi de hemen depremin merkez üssü Sivrice ilçesine yönlendirildi. Gece deprem bölgesine ulaşan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı personel depremin merkez üssü Sivrice ilçesi ve Çevrimtaş Köyü'nde arama kurtarma faaliyetlerine katıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, deprem dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanları ile desteğe hazır olduğunu belirtti.

İyi Haber Bekliyoruz

Elazığ'da görev yapan tüm ekiplere kolaylıklar dileyerek iyi haberler beklediklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, her türlü şartlara karşı hazırlık yaptıklarını, ihtiyaç halinde deprem bölgesine destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Devletin tüm olanakları ile deprem bölgesinde olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Temennimiz, can kayıplarının artmamasıdır. Dualarımız başta Elazığ ve Malatya olmak üzere depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızla" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.