Başkan Zolan Gazetecileri Ağırladı

Başkan Zolan Gazetecileri Ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, medya mensupları ile bir araya gelerek, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

A+A-

Basın mensuplarının çalışma şartlarının çok zor olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, yapılan görevin ise kutsallığına dikkat çekti.

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda basın mensupları ile bir araya geldi. Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Basın İlan Kurumu Denizli İl Müdürü Murat Yürekli, basın mensupları ve davetliler katıldı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, sansürün kaldırılmasının 111. yıldönümünde bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti. Boyacı, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a teşekkür ediyorum. Kendileri görev süresi boyunca her zaman Denizli basının yanında olmuşlardır. Cemiyetimizi her zaman desteklemiş, her zaman bizimle birlikte olmuşlardır" diye konuştu.

"Basın günün 24 saati tetikte bekliyor"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, basın mensuplarının çalışma şartlarının çok zor olduğunu ifade ederek, yapılan görevin kutsallığına dikkat çekti. Başkan Osman Zolan,"Basın mensuplarımız günün 24 saati tetikte bekliyor. Zor alanlarda, zor şartlarda, bazen üzücü, bazen keyifli haberleri insanlarımıza ulaştırıyor, iletişimi sağlıyorsunuz. Vatandaşlarımıza doğru haberi ulaştırmada gayret sarf ediyorsunuz. Yapmış olduğunuz görev çok kutsal.  Sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Zolan, ebediyete intikal eden basın çalışanlarına Allah’tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı diledi.

“5 yıllık yol haritasını birlikte çizeceğiz”

Denizli Büyükşehir Belediyesinin gelecek 5 yılı kapsayacak hizmet, çalışma, faaliyet ve projelerini belirlemek üzere yaptığı stratejik planı anlatan, bu kapsamda gazetecilerin de fikirlerini alacaklarını ifade eden Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızı www.denizli.bel.tr adresinden erişilen anketimize katılmaya davet ediyorum. Katılımcı demokrasi ve halkımızın isteğinin bize ulaşması anlamında çok önemli bir çalışma. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada Denizlimizin geleceğini inşallah birlikte inşa edeceğiz. Taş üstüne taş koymaya, birlikte daha güzele yürümeye gayret sarf edeceğiz" dedi.  Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı müzisyenleri birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.