Başkan Zolan Gençlerle Buluştu

Başkan Zolan Gençlerle Buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi öğrenci kulüpleri ile buluştu.

A+A-

Kent Konseyinin sivil ve katılımcı bir kuruluş olduğunu dile getiren Başkan Osman Zolan, bugüne dek gençler ile birçok başarılı proje yaptıklarını belirtti.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) öğrenci kulüpleri buluştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nce organize edilen program Servergazi Parkı'nda yapıldı.

 

Etkinliğe, Başkan Osman Zolan ile beraber Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak ve öğrenciler de katılımda bulundu. Gençlik Meclisi Başkanı Sak, PAÜ öğrenci kulüpleri ile yapacakları ortak projeleri görüşmek için toplandıklarını söyleyerek, kendilerini yalnız bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkürlerini sundu.

 

“Gençler ile birçok başarılı proje yaptık”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, gençlere Denizli'ye uzun seneler hizmet veren Kent Konseyi’nin genel yapısı ve çalışmaları ile alakalı bilgiler verdi. Kent Konseyinin sivil ve katılımcı bir kuruluş olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, bugüne kadar gençlerle birçok başarılı proje yaptıklarını, ülkenin muasır medeniyet seviyesine taşınması, gençlerin daha ileriye gidebilmesi ve başarılı olabilmesi için herkes gibi kendilerinin de görevlerini en iyi şekilde yapabilmek için gayret gösterdiklerini ve bunu yapmaya da devam edeceklerini dile getirdi.

 

"Şehrimizin, ülkemizin geleceğini düşünmek zorundayız"

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin projeleri hakkında bilgi veren Başkan Osman Zolan, geriye bırakılan eserlerin Denizli’ye uzun seneler hizmet vereceğini, onun için kendilerinin şehrin ve ülkenin geleceğini düşünmek zorunda olduklarını söyledi.

 

Çeşitli kulüpler kurarak toplum yararına çalışan PAÜ'lü gençleri tebriklerini sunan Başkan Osman Zolan, gençleri görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesinin her zaman gençlerin yanında olduğunun altını çizdi. Başkan Zolan daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.