Başkan Zolan Halkın Arasında

Başkan Zolan Halkın Arasında

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Ayı süresince her gün değişik bir mahallede yapılan iftar sofrası geleneği olarak Bahçelievler Mahallesi'ndeydi.  

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen iftar programı Bahçelievler Mahallesi'nde halk ile buluştu. Bahçelievler Kapalı Pazaryerinde organize edilen iftara, Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile davetliler ve pek çok çevre sakini katılımda bulundu.

 

Birliğimiz Daim Olsun

Hep beraber dualar edilerek oruçlar açılmasının ardından vatandaşlara hitap eden Başkan Osman Zolan, Ramazanın yardımlaşma ayı olduğunu ifade ederek, herkesin Ramazanının mübarek olması dileklerini iletti ve Allah tutmuş olduğunuz oruçları kabul eylesin diyerek Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlar ile aynı sofrada olmak istediklerini, birliklerinin daim olmasını ve Allah'ın yollarını açık etmesini diledi.

 

Bahçelievler Mahallesi’nde devam eden yatırımlardan da bahseden Başkan Osman Zolan, Evvela altyapı olmak üzere pek çok yatırımın devam ettiğini, halkın kendilerine verdikleri emanete sahip çıkabilmek ve onların güvenine layık olabilmek için yaptıklarını sözlerine ekledi.

 

Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu’ysa, iftara katılan vatandaşların Ramazan Ayını kutladı ve başı rahmet, ortası mağfiret sonuysa ebedi kurtuluş olan bu mübarek Ramazan Ayının hemen hemen ortasına geldiklerini, önlerinde Kadir Gecesi’nin ve bayramın olduğunu, şimdiden aileleri ile mutlu bir şekilde geçirmenizi dilediğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.