Başkan Zolan ile gençler sahur sofrasında

Başkan Zolan ile gençler sahur sofrasında

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlemiş olduğu sahur programında öğrenciler ile buluştu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlemiş olduğu sahur programında öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Osman Zolan, Ramazan ayının öneminden bahsederken Gençlik Meclisi üyelerine de teşekkürlerini iletti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen sahur programında Başkan Osman Zolan, gençlerle buluştu. Çamlık Beyaz Kafe'de gerçekleştirilen programda Başkan Zolan'ın yanı sıra, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut, Gençlik Meclisi üyeleri ve üniversite öğrencileri yer aldı. Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, Gençlik Meclisi’nin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileterek, "Ramazan ayı yine bolluk ve bereket içerisinde geçiyor. Katılımlarınızdan dolayı Başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve siz değerli gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Osman Zolan ise "Gençlik Meclisi kurulduğu günden bu yana pek çok yeni faaliyetler gerçekleştirdik. Sizler de bu etkinlikler de yer aldınız. Vermiş olduğunuz katkılar ve içinde bulunmuş olduğunuzdan dolayı ben de sizlere teşekkür ediyorum. Aramızdaki farklılıkları zenginlik olarak görmek ve güzellikleri öne çıkarmak gerekiyor." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.