Başkan Zolan: İnsanların Sağlıklı Olmasını İstiyoruz

Başkan Zolan: İnsanların Sağlıklı Olmasını İstiyoruz

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kadınlara özel olarak organize ettiği ücretsiz pilates ve zumba kursuna bu sene 9 bin 850 kadın katılımda bulundu.

A+A-

Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Buz Pisti ve İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde pilates yapan kadınlar ile bir araya geldi. Spor yapan kadınları tek tek tebrik eden Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, kursiyerlerle bir süre sohbet ederek, kadınların pilates ve zumbayı çok sevdiğini, bu sporlara karşı özel bir ilgisinin olduğunu ifade etti. Başkan Osman Zolan, “Bizlere güvenip, davetimizi kabul edip spor yapmaya geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Spor, vücut sağlığı açısından çok önemli. Spor yaparak hayatımızı sağlıklı bir şekilde sürdüreceğiz inşallah” diye konuştu.

 

"İnsanlarımız sağlıklı ve mutlu olsun istiyoruz"

 

Denizli’nin her yönüyle daha güzel olması için çalıştıklarını belirten Başkan Osman Zolan, “Allah’ım birlik ve beraberliğimizi, huzurumuzu daim eylesin. Huzurlu ve güzel bir şehirdeyiz. Yollarımız, parklarımız, spor alanlarımız, köprülü kavşaklarımız ve pek çok güzelliğin bulunduğu bir şehirdeyiz. Denizlimizde insanlarımız spor yapsın, sağlıklı ve mutlu olsun istiyoruz. Bunun için var güzümüzle çalışıp tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi. Kadınlar, ise kendilerine sundukları destek ve imkanlar nedeniyle Başkan Osman Zolan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.