Başkan Zolan İşçilere Seslendi

Başkan Zolan İşçilere Seslendi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Başkan Zolan mesajında, Büyüyen ve güçlenen ekonominin temel taşının fedakarca çalışan işçiler olduğunu ifade etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Alın teri ve emeği ile Türkiye'nin kalkınmasında büyük katkılar sunan tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Zolan, "Büyüyen ve güçlenen ekonomimizin temel taşı fedakarca çalışan işçilerimizdir. Bizler, alın terini kutsal gören bir medeniyetin mensubuyuz. İşçisiyle, işvereniyle, kentlisiyle, köylüsüyle yüce milletimiz büyük ve güçlü Türkiye hedefi için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.

En değerli sermayenin emek olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Dün olduğu gibi bugün de şehrimizin kalkınıp gelişmesi için mesai mefhumu gözetmeden alın teri döken, emek harcayan mesai arkadaşlarımızla omuz omuza olmaktan onur ve gurur duyuyorum. İşçilerimizin hakkının korunması ve çalışma şartlarının daha da iyileştirilmesi için diyalog içinde olmaya ve hep birlikte şehrimizin güzelliğine güzellikler katmaya devam edeceğiz."

Karşılıklı Özveri

"İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz' diyen bir Nebi'nin ümmetiyiz" diyen Başkan Osman Zolan, "Bugün işçi ve işverenlerimizin gösterdiği karşılıklı özveri, diyalog ve işbirliği ile ülkemiz ekonomik kalkınmada çok önemli başarılara imza atmıştır. Birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece daha  iyiye ve güzele kavuşacağız inşallah. Emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, şehrimizin ve ülkemizin büyümesinde ve kalkınmasında önemli rol oynayan tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyor, bu yıl evlerimizden kutlayacağımız anlamlı günün kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.