Başkan Zolan Sahur Programına Katıldı 

Başkan Zolan Sahur Programına Katıldı 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gelenekselleştirdikleri iftar buluşmalarından başka sahur sofrasında da vatandaşlar ile bir araya geliyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen mahalle iftarı programları tüm hızla sürerken, Başkan Osman Zolan, Dokuzkavaklar Mahallesi’nde organize edilen sahur programına katılıp, vatandaşlar ile bir araya geldi.


 

Dokuzkavaklar Mahallesi’nde yapılan sahura, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut, davetliler, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katılımda bulundu. Sahur programına katılımda bulunan herkes ile tek tek selamlaşan Başkan Osman Zolan, vatandaşların ramazanlarını aylarını kutladı. Vatandaşlar ile bir süre sohbet ederek istek ve tavsiyelerine kulak veren Başkan Zolan, mahalle sakinleri ile hatıra fotoğrafı da çekildi.

 

Sahur sofrasının bereketini aynı sofrada paylaştılar

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada yapmış olduğu konuşmasında, Dokuzkavaklar Mahallesi’nde hayata geçirmiş oldukları çalışmalardan bahsetti. Başkan Osman Zolan, Dokuzkavaklar Mahallesinin hizmet noktasında artık daha iyi bir konuma geldiğini, Zeybek Köprülü Kavşağı’nın tamamlandığını, bölgeye hizmet edecek olan kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinin hizmete alındığını, mahallenin doğalgaza, semt hastanesine ve pek çok güzelliklere kavuştuğunu, Eylül-Ekim ayında inşallah alt yapı çalışmalarına da başlanacağını, ifade etti.

 

Sahurun bereket olduğunu da söyleyen Başkan Osman Zolan, bu manevi atmosferin ve 11 ayın sultanı ramazan ayının ve sahuru halk ile yaşamaya geldiklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.