Başkan Zolan’a Teşekkür Ettiler

Başkan Zolan’a Teşekkür Ettiler

Denizli Büyükşehir Belediyesi şehrin önemli bir sorunu halini alan, Dumlupınar ve Lise caddelerinin kesiştiği yerdeki trafik sorununa çözüm getirmesi halktan takdir topladı.

A+A-

Denizli'nin çok yoğun bir şekilde kullanılan güzergahlarından olan, küçük bir trafik yoğunluğunda bile aniden kilitlenen Dumlupınar ve Lise Caddesi’nin kesişim noktasındaki kavşakta gerçekleştirilen düzenleme vatandaştan tam not aldı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çıtır Kavşağı diye de bilinen bölgede yapılan düzenleme bilhassa bölge esnafınca takdir edilirken, geçmişte meydana gelen trafik çilesi de sonlandı. Fırka Bahçesi diye de bilinen 2661 metrekarelik alanın Milli Savunma Bakanlığınca Denizli Büyükşehir Belediyesine ücretsiz devredilmesi ile başlatılış olan projede bölgeye konforlu, güvenli ve seri bir trafik akışı sağlandı.

 

“Her şey Denizlimiz için”

 

Başkan Osman Zolan, ulaşımı rahatlatmak için kentin 4 bir tarafında yaptıkları her bir yatırımın hedefine ulaştığına dikkatleri çekti. Başkan Osman Zolan, bu bölgede yapılan proje ile mahalle sakinlerini, esnafı ve bu yolu kullanan hemşehrilerin kangren haline gelen trafik çilesinden kurtardıklarını, bölge trafiğinin daha akıcı, güvenli ve konforlu bir hale geldiğini, projenin yapılmasına katkıda bulunan Bakan Nihat Zeybekci ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunduğunu belirtti ve her şeyin Denizli için olduğunu ekledi.

 

Vatandaş ne diyor?

 

Çıtır Kavşağı diye de bilinen bölgede yapılan çalışmalar  ile alakalı vatandaşlar şu görüşleri belirttiler:

 

49 yaşındaki Turgut Erdoğan, hükümet ve Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalardan memnunum olduğunu, evvelden burasının sıkıntılı olduğunu, şimdi her şeyin rahat olduğunu belirtirken, 36 yaşındaki Ahmet Beceren, geçen sene ramazan ayında bu yolların çekilmez halde olduğunu,  korna seslerinin ve olayların bitmediğini,  bu sene ramazan ayında korna sesinin bile duyulmadığını,  belediyenin güzel çalıştığını ve yaptıkları işlerin kötülenemeyeceğini dile getirdi.

 

Konu ile alakalı konuşan 29 yaşındaki Mevlüt Ardıç, doğma büyüme buralı olduğunu senelerdir devam eden değişimlerin farkında olduklarını, bu kavşağın buraya yapılmasının çok iyi olduğunu, eskiden buralarda çok yoğun trafik sıkışmasının olduğunu, ama şimdi trafiğin daha da rahatladığını belirtirken, 80 yaşındaki Hasan Aygören, çok güzel olduğunu,  mahalleye, ve Denizli’ye çok yakıştığını,  emek veren herkese çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

33 yaşındaki Cumhur Tombalak,  yeni kavşak düzenlemesinin yapılmasın ile eskinin kötü olduğunu anladıklarını vurgularken; 58 yaşındaki Şükrü Gökerman, Fırka Bahçesinin geri çekilmesi ve meydanın genişlemesi ile trafik sorununun çözüldüğünü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a çok teşekkür ettiğini söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.