Başkan Zolan;Daha İleri Daha İleri

Başkan Zolan;Daha İleri Daha İleri

Başkan Zolan;Daha İleri Daha İleri

A+A-

Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan Traktör Galericileri Sitesi’ni ziyaret ederek galericilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, örnek bir projeye imza attıklarını belirtti. Otomobil galericileri için de başlatılan projenin son safhasına geldiklerini kaydeden Başkan Zolan, “Hedefimiz Denizli'yi daha ileriye götürmek” dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan Traktör Galericileri Sitesi’nde galericiler ile kahvaltıda buluştu. Traktör Galericileri Sitesi'nin galericilerin çabası ve dik duruşu ile çok zor şartlar altında faaliyete geçirildiğini hatırlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Buradaki arkadaşlarımız çok mutlu, örnek bir projeye imza atarak bölgeye hitap eder bir pozisyona geldik. Buradan cesaret alarak şimdi otomobil galericiliği yapan arkadaşlarımız için de benzer bir proje için son safhaya geldik. Onlar da taşındıktan 6 ay, 1 yıl sonra ‘iyi ki taşınmışız’ diyecekler. Ortak hedefimiz Denizli'yi daha ileriye götürmek, Allah'ım başarılarımızı ve işlerimizi daim eylesin" dedi.

 

"Parti meselesi değil, memleket meselesi"

 

Galericiler ile gündeme dair sohbet eden Başkan Zolan, Türkiye’nin daha da güçlü olup, yoluna istikrarlı bir şekilde devam etmesi gerektiğini söyledi. Geçmişte 45 gün süren hükümetler olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Türkiye’de hükümetlerin ortalama ömrü 16 ay. 16 ayda hangi işi yapabilirsiniz” diyerek 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandumun çok önemli olduğunu, bunun bir parti meselesi değil, memleket meselesi olduğunu kaydetti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.