Başkan Zolan’dan 1 Mayıs Mesajı

Başkan Zolan’dan 1 Mayıs Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

A+A-

Başkan Zolan, "Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü yürekten kutluyorum" dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan mesajında, Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ve güçlenen ekonomisinin temel taşının ülkenin dört bir yanında çalışan emekçiler olduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Türkiye’nin güçlü ekonomik duruşu ve refah seviyesi, ülkemizin dört bir yanında helal ekmek kazanmak için çalışan işçi kardeşlerimizin alın teriyle var olmaktadır. Ülkemizin en değerli sermayesi emektir. Denizlimizin çeşitli sektörlerinde gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm işçi kardeşlerimiz hem kentimizin hem Türkiyemizin güçlü geleceğinin neferleridir." Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tüm çalışanların yanında olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "İşçi kardeşlerimizin; sosyal güvenceleri, hak arayışları, sendikal faaliyetleri ve iş güvenlikleri konusunda onlara destek vermeye ve sorunlarının en kısa sürede çözümü konusunda taşın altına elimizi koymaya devam edeceğiz. Birlik ve dayanışma ruhu içinde çalışan, üreten Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında başarının en büyük pay sahipleri yine işçi kardeşlerimiz olacaktır" dedi.

 

Başkan Zolan, "Bugün; Denizlimizin tekstil sektörünün tezgahlarında, sanayi fabrikalarının makinelerinde, tarlalarının traktörlerinin başında ve diğer çalışma alanlarında canla başla çalışan kardeşlerimizin bayramıdır. Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü yürekten kutluyor um. Emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs etkinliklerinin birlik ve dayanışma ruhu içinde şenlik havası içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.