Başkan Zolan’dan annelere karanfil

Başkan Zolan’dan annelere karanfil

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin düzenlediği Anneler Günü etkinliğine katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, annelere karanfil verdi. Tüm annelerin mutlu olması, çocuklarının ise temiz bir şehirde yaşayabil

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü kapsamında Nort Point Otel’de bir etkinlik düzenledi. Programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, sivil toplum örgütü temsilcileri, huzurevi sakinleri ile çok sayıda davetli katıldı. Etkinliğe katılan annelere tek tek karanfil vererek Anneler Günü’nü kutlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, kadınlarla bir süre sohbet etti. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, karşılıksız ve menfaatsiz sevginin tek adresinin anneler olduğunu söyledi. Başkan Zolan, “Bugün burada olan tüm hanım kardeşlerimin Anneler Günü’nü kutluyorum. Hayatta olan annelerimize Allah hayırlı uzun ömür versin. Hakkın rahmetine kavuşan annelerimizin de mekanları cennet olsun” dedi.

 

“Sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz”

 

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben de annesini kaybeden bir evladım. Varlığı bizi sarıyordu ama yokluğu çok ağır hissediliyor. Böyle güzel bir etkinlik yaptığı için Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen'e teşekkür ediyorum. Bizler inşallah her zaman sizlerin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Denizli'deki anneler mutlu olsun, çocuklarını temiz bir şehirde yaşatabilsin diye gece gündüz demeden hep beraber sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Denizli, Büyükşehir olduktan sonra ilçeleriyle birlikte Türkiye'de konuşulan ve parmakla gösterilen bir şehir haline geldi. Bizler de o güzelliklerin üzerine güzellikler katacağız. Yarınımızın daha güzel olması için hep birlikte gayret edeceğiz.”

 

Kadın Meclisi Başkanı Özen: “Annelerin değerini yaşarken bilelim”

 

Konuşmasına şiir okuyarak başlayan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ise, "Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Annelik zor iş. Anneler çocuklarının dertlerini, acılarını, kederlerini paylaşırlar. Her ne kadar ana başta taç ise de zaman zaman üzüntüler, acılar çekerler ama bunu size hissettirmez. Anneler her sıkıntıda her zorlukta çocuklarına kucak açar. Annelerimizin değerini yitirdikten sonra değil yaşarken bilelim" dedi. Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Anneler Günü için sahne aldı. Konuk sanatçı Nihal Salda tarafından seslendirilen türküler ve şarkılar eşliğinde eğlenme fırsatı bulan kadınlar zaman zaman da duygusal anlar yaşadı.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.