Başkan Zolan'dan Cumhuriyet Mesajı

Başkan Zolan'dan Cumhuriyet Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet'in kuruluşunun 95. yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Başkan Zolan mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin 95. yılını milli birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Osman Zolan, Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesiyle kurulmuş olan cumhuriyetin 95. yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşadıklarını, binlerce senedir bu topraklarda ecdadın kendilerine bıraktığı eserler içinde en kıymetlisinin şüphesiz bu vatan olduğunu, bu toprakların vatan olarak isimlendirildiği ilk günden bu yana bağımsızlığı için hiç düşünmeden canını vermiş olan bir milletin ferdi olmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını v kendilerine de dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de bu topraklara sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti.

Her Alanda Atılım

Türkiye Cumhuriyeti'nin, 100. yıldönümüne gitmekte olan yolda; büyüyen ekonomisi, eğitim, sağlık ve teknoloji gibi tüm alanlarda yapmış olduğu atılımlar ile dünyanın yükselen güçleri arasındaki yerini aldığını belirten Başkan Osman Zolan, Cumhuriyetin kuruluşunun 95. Senesinde de ilk günkü heyecan ve coşkuyla ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak amacı ile canla başla çalıştıklarını, bu vesileler ile başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; silah arkadaşları, milli mücadele kahramanları, bu kutsal vatanın bağımsızlığı için kanını döken tüm şehit ve gazilere minnet ve şükranlarımı sunduğunu ve Cumhuriyet Bayramını en kalbi duygularla kutladığını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.