Başkan Zolan'dan Taziye Mesajı

Başkan Zolan'dan Taziye Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Suriye’nin İdlib Bölgesi’nde gerçekleşen alçak saldırıda şehadete eren Denizlili Piyade Onbaşı Halil Çankaya için taziye mesajı yayınladı.

A+A-

Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak için Suriye’de olan kahraman Türk askerine karşı hain saldırıda şehit düşen Mehmetçiklere bir defa daha Allah’tan rahmet dileyen Başkan Zolan, “Vatanı için gözünü kırpmadan canını veren evlatlarımızdan bir tanesinin Denizlimizden olduğunu üzüntüyle öğrendik. Şehidimiz Piyade Onbaşı Halil Çankaya’nın emaneti emanetimizdir" dedi.

Asla Unutmayacağız

Suriye rejiminin İdlib’de gerçekleştirdiği hain saldırıda Buldanlı Piyade Teğmen Ahmet Duyar ile birlikte yaralanan tüm Mehmetçiklerimize de acil şifalar dileyen Başkan Osman Zolan, Türk milletinin vatanı için gözünü kırpmadan kanını döken şehit ve gazilerini asla unutmayacağını vurguladı.

Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Yüce Mevla’m gözünü kırpmadan, canını sakınmadan vatanı ve milleti için sınırımızın ötesinde mücadelede eden şanlı ordumuzu ve Mehmetçiklerimizi muzaffer eylesin. Bu vesile ile hain saldırıda şehadet şerbetini içen hemşehrimiz Piyade Onbaşı Halil Çankaya ve tüm silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, Denizlimize ve yüce Türk milletine başsağlığı diliyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.