Başkan Zolan'ın Mesajı Yüz Binlere Ulaştı

Başkan Zolan'ın Mesajı Yüz Binlere Ulaştı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan'ın "Ortak sevdamız Denizli" isimli tanıtım filmi büyük ses getirdi.

A+A-

Sadece sosyal medyadan 150 binden fazla kişiye ulaşan filme yapılan yorumlarda vatandaşların ortak mesajı, "Denizlinin daha güzel yarınları için her zaman yanınızdayız" oldu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan'ın "Ortak sevdamız Denizli" adlı tanıtım filmi kısa süre önce sosyal medya, youtube ve televizyon kanallarından yayınlandı. Başkan Zolan'ın seslendirip oynadığı film kısa süre içerisinde yüzbinlerce kez izlendi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sadece sosyal medyadan 150 binden fazla kişiye ulaşan kısa filmde Denizli'de hayata geçirdikleri dev projeleri anlattı. Başkan Zolan'ın "Belediyecilik işi gönül işidir" sözleriyle başlayan kısa filminde Denizli'nin adını tüm Türkiye'ye duyuran Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi, yeşil alanları gibi birçok dev yatırımları yer aldı.  

"Belediyecilik işi gönül işidir"

Başkan Osman Zolan, masa başında çizim yaparken başlayan filmde Denizli'ye kazandırdıkları hizmetlerle birlikte şu sözleri sarf ediyor: "Belediyecilik işi gönül işidir. Bizim gönlümüz de her zaman Denizli için attı. Şehrimiz için köprülü kavşaklar, yeni yollar hayal ettik. Çok şükür hepsini tek tek hayata geçirdik. Bugün şehrimizin simgelerinden biri olan teleferiğe, Ege Bölgesi'nin en büyük kayak merkezine sahibiz. Park sayısı ile rekorlara imza atıp, yeşilin başkenti bir şehir olduk. Üst yapımız artık dünya standartlarında. Modern kültür merkezleri, dev spor alanları, kapalı yüzme havuzları... Ne yaptıysak sizlerle birlikte el ele gönül gönüle yaptık. Çünkü bizim ortak sevdamız Denizli." Filmin sonunda ise Başkan Osman Zolan'ın çizim yaptığı kağıtta, Denizli'de gerçekleştirdiği vizyon projelerin temelinde yatan "Ortak sevdamız Denizli" sürprizi ile karşılaşılıyor.

Sosyal medya yorumlarında "YANINDAYIZ" mesajı

Binlerce beğeni ve yorum yapılan klip kısa sürede büyük ses getirdi. Sosyal medyada filme yapılan yorumlarda vatandaşların Başkan Zolan'a ortak mesajı, "Denizlinin daha güzel yarınları için her zaman yanınızdayız" oldu.

Yusuf S: "Tabiki de Denizlimizin ışığı Osman Zolan Başkanımızdır. Denizli'yi Denizli yapan Osman Zolan Başkanımdır. Tek bilek tek yürek olacağız."

Ömer Ü: "Allah yolunuzu açık etsin başkanım ... Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksiniz. Sonuna kadar arkandayız inşallah... #OrtakSevdamızDenizli."

Sultan A: "Seninle gurur duyuyoruz başkanım. Dualarımız sizinle, Allah'a emanet olun inşallah." Ali H: "Denizlinin daha güzel yarınları için her zaman yanınızdayız başkanım. Başarılarınız daim, yolunuz açık olsun inşallah."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.