Başkana Rozet ve Kol Bandı Hediyesi

Başkana Rozet ve Kol Bandı Hediyesi

Yeşilay Başkanı Ziyaret Etti

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli Şube Başkanı Bünyamin Yakar ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Yeşilay gönüllüsü Başkan Osman Zolan’a Yeşilay rozeti ve kol bandı takıldı.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli Şube Başkanı Bünyamin Yakar ve yönetim kurulu üyeleri Yeşilay Haftası nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli Şube Başkanı Bünyamin Yakar, Yeşilay’ın tüzüğünde dil, din, ırk ayrım gözetmeksizin, insanlığa, insan onuruna yakışır hayatlar sunma gayreti içerisinde olduklarını belirtti. Yeşilay'ın kuruluşu ve amaçları hakkında bilgi veren Yakar, "Geçmişte olduğu gibi bugün de uyuşturucu, uluslar arası savaş aracı olarak kullanılıyor. 1920 yılında kurulan Yeşilay da aynı şekilde bu mücadelesini sürdürüyor” diye konuştu.

 

"Gençlik yok edilmeye çalışılıyor"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, "Yeşilay insanın bedensel ve ruh sağlığına etki eden, iradesini ortadan kaldıran, insanı onursuzca yaşamaya iten tüm etkenlerin olmaması için çalışıyor. Bizim de bu bayrağı daha iyiye, daha güzele taşımamız gerekiyor" dedi. Madde bağımlılığı ile gençliğin yok edilmeye çalışıldığını ifade eden Başkan Zolan, "Geçmişte olduğu gibi geleceğimizi yok etme anlamında saldırılar olmaya devam edecektir. Hep beraber bu saldırıları bertaraf edeceğiz. Çocuklarımıza, geleceğimize sahip çıkarak, planlarını bozmalıyız” dedi. Konuşmaların ardından Yeşilay gönüllüsü olan Başkan Osman Zolan’a Yeşilay rozeti ve kol bandı takıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.