Başkandan Demokrasi Şölenine Davet

Başkandan Demokrasi Şölenine Davet

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce Pazar günü yapılacak olan İlçe kongresi öncesinde delegelere mektup gönderdi.

A+A-

Başkan Gökce tüm ilçe delegelerine ve isme özel olarak gönderdiği mektupta "25 ve 26 Ocak 2020 tarihleri, partimizin Merkezefendi’ye, Denizli’ye ve hatta Türkiye’ye demokrasi dersi verdiği günler olarak tarihe geçmiştir.  Bu iki günü ‘hafta sonunda yaşanan iki sıradan gün olmaktan çıkarıp, demokrasi şölenine çeviren İYİ Parti’nin cesur ve demokrasi sevdalısı üyeleridir" diyerek tüm üyelere teşekkür etti.

Demokrasi Sevdalısıyız

Başkan Gökce'nin gönderdiği mektubunun tam metni şu şekilde; “Sayın delegemiz; 25 ve 26 Ocak 2020 tarihleri, partimizin Merkezefendi’ye, Denizli’ye ve hatta Türkiye’ye demokrasi dersi verdiği günler olarak tarihe geçmiştir. 

Bu iki günü ‘hafta sonunda yaşanan iki sıradan gün olmaktan çıkarıp, demokrasi şölenine çeviren İYİ Parti’nin cesur ve demokrasi sevdalısı üyeleridir. Bizlere bu gururu yaşatan tüm üyelerimize teşekkür ederim. Biliyoruz ki, Sayın Meral Akşener tarafından, insanlığın vicdanı olarak kurulan İYİ Parti’de üye olmak, başlı başına bir cesaret ve vatanseverlik nişanesidir.

Göreve geldiğimiz günden bu güne sıklıkla vurguladığımız üzere, AK Partisi eliyle yaşatılan tek adam düzenine karşı halkın iktidarını kurmak, daha İYİ bir gelecek inşa etmek mümkün. Ve bu ‘mümkünü’ zafere taşıyacak sizlerin vatanseverliği ve mücadelesidir. Genel Başkanımızın öncülüğünde yola çıkan cesurlar, çoban ateşini yaktıkları Denizli’den, kentimizin göz bebeği Merkezefendi’den tüm yurda “Türkiye’ye vaat ettiğimiz demokrasinin en güzel örneğini burada yaşıyoruz” diye haykırmış, bu haykırış bizden ‘aman’ bekleyen herkese ulaşmıştır.

Bu kutlu mücadele için ‘daha fazlasını da yapabilirim’ diyerek, delege adayı olan her üyemiz, daha İYİ bir Merkezefendi mücadelesine katkı koymuştur Başarınızı tebrik ediyor, partimize ve hareketimize uygun şekilde bunun bir bayrak yarışı olduğunu unutmadan mücadele edeceğinize inanıyorum. 16 Şubat 2020’de yapılacak ilçe kongremizin de bir toy havasında geçmesi için ilçe yönetimi ve şahsım adına, üzerimize düşeni fazlası ile yapacağımıza da söz veriyorum. Unutmayınız ki, tek başımıza hiçbir şey yapamayız.

Siz varsanız güçlüyüz, siz varsanız başarırız, siz varsanız İYİliğin iktidarını kurarız. Bu KUT’lu mücadelede devraldığınız bayrağı en yukarı taşımak için kıymetli oylarınıza talibiz.  Sonuçların partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, saygılar sunuyorum"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.