Başkan'dan Öğrencilere Son Çağrı

Başkan'dan Öğrencilere Son Çağrı

Pamukkale Belediyesi tarafından eğitim alanında yapılan desteklerden bir tanesi olan ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim yardımı başvurularının 28 Eylül’de sona erdiği belirtildi.

A+A-

Eğitim alanında yaptıkları destekleri ile dikkatleri çeken Pamukkale Belediyesi’nin geçen senelerde olduğu gibi bu sene de ilçedeki okullara ve öğrencilere vermiş olduğu eğitim yardımı başvurularında sona gelindi. Pamukkale’deki 128 okulun tümüne ulaşıp, halı sahalardan, bahçe düzenlemelerine; konferans salonlarından, spor malzemesi eksikliklerini gidermeye; spor komplekslerinden, kırtasiye yardımlarına kadar pek çok mühim destekler yapan Pamukkale Belediyesi, eğitim yardımına bu sene de devam ediyor.

 

EĞİTİM YARDIMI BAŞVURULARINA SON GÜN CUMA

 

Başkan Hüseyin Gürlesin, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak için her sene olduğu gibi bu sene de yapmış oldukları eğitim yardımı için son günün 28 Eylül Cuma olduğunu ifade etti. Başkan Gürlesin, toplam 2 bin 500 öğrenciye 1 milyon 600 bin TL’lik eğitim desteği vereceklerini ve ailelerin eğitim yardımı başvuru için geç kalmamalarını önerip, 1250 lise öğrencisine 8 ay süresince 90 TL, yine 1250 ortaokul öğrencisine 8 ay süresince aylık 70 TL eğitim desteği yapacaklarını, Belediye olarak geleceğin teminatı olan çocuklara desteğin her zaman süreceğini, dile getirdi.

 

Yapılan açıklamada Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımı başvuruları için gerekli olan başvuru formuna www.pamukkale.bel.tr adresinden ulaşılabildiği ifade edildi. Başvuru, tüm evraklar ile ve başvuru formu ile beraber, Atatürk Caddesi’ndeki Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen yapılıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.