Başkan'dan Oyunculara Teşekkür

Başkan'dan Oyunculara Teşekkür

Spor Toto1. Lig'de sezonun ilk galibiyetini Adana Demirspor'u deplasmanda 1-0 yenip aldıktan sonra Hatayspor maçından önce bayram izni yapmayan Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, oyunculara teşekkürlerini iletti.

A+A-

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde antrenmandan önce organize edilen tören ile bayramlaşan yeşil-siyahlılarda Başkan Üstek, futbolculara yapmış olduğu konuşmasında, bu bayram gününde sevdikleri ve ailelerinden uzakta geçirdikleri için üzgün olduklarını ama  kendilerinin de birer aile olduklarını, Adana Demirspor galibiyetiyle kendilerine erken bayram yaşattıklarını ve bayram neşelerini ikiye katladıklarını, Hatayspor maçını da kazanıp çıkışı sürdüreceklerine inandıklarını ve herkesin bayramını tekrar tekrar kutladığını ifade etti.

Hedef Galibiyet Serisi

Bu arada geçen hafta deplasmanda Adana Demirspor'u 1-0 yenip ilk zaferini alan Denizlispor, cumartesi günü konuk edeceği Hatayspor'u da yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor. Sezonun  başlangıcında Denizli’de Gazişehir Gaziantep'e tek gol ile yenilip seyircisini üzen yeşil-siyahlılarda teknik direktör Osman Özköylü, sahalarındaki ilk karşılaşmayı puansız kapadıklarını ama Adana Demirspor galibiyeti ile kendilerine geldiklerini, şimdi Hatayspor engelini aşıp galibiyeti taraftarı ile paylaşacaklarını dile getirdi.

Karşılaşmanın hazırlıklarına 1 gün aranın ardından başlayan yeşil-siyahlılarda son transfer Gbolahan Salami de takımla çalışmaya başladı. Osman Özköylü'nün Nijeryalı forvete Hatayspor karşısında ilk 11'de görev vereceği ifade edildi. Ayrıca Denizlispor'la Hatayspor 42 senenin ardından karşı karşıya gelecekler. En son 1975 - 1976 sezonunda 2. Lig'de karşılaşan 2 ekibin müsabakalarında Denizlispor evinde rakibini 2-1 mağlup etmişti. Ege temsilcisi deplasmanda ise Hatayspor'a aynı skor ile kaybetmişti. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.