Başkan’dan Zabıta Birimine Övgüler

Başkan’dan Zabıta Birimine Övgüler

Denizli ilinin Çivril ilçesinde  Zabıta teşkilatının 192. kuruluş yıl kutlamaları organize edildi.

A+A-

Çivril ilçesinde  Zabıta teşkilatının 192. kuruluş yıl kutlamaları kapsamında Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Zabıta Müdürlüğü personeliyle yemekte bir araya geldiler.

Denizli ilinin Çivril ilçesinde Zabıta teşkilatının 192. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile kutlamalarda bulunuldu. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven de Zabıta Müdürlüğü personeliyle yemekte buluştu. 01 - 07 Eylül tarihleri arasında kutlanıyor olan zabıta haftası nedeni ile bir açıklamada bulunan  Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, belediyenin en önemli birimlerinden bir tanesi olan zabıta ekiplerinin gece gündüz demeksizin günün 24 saatinde ilçe için önemli görevleri yerine getirdiklerini, halkı ile en çok bir araya gelenlerin de zabıtalar olduğunu ifade etti.

Belediyenin Dışa Açılan Yüzleri

Belediyenin dışa açılan yüzünün zabıtalar olduğunu dile getiren Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, zabıtaların halkın huzuru, mutluluğu ve sağlığı için çalışarak güler yüz ile hizmet vermekte olduklarını, ellerinden geldiğince çalıştıklarını, halk ile bir arada olduklarını ve hizmetlerinde ötürü kendilerine teşekkür ettiğini belirtti.

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven bu vesile ile 192 senelik çok önemli bir teşkilatın üyeleri olan tüm zabıta arkadaşların bu güzel haftalarını kutladığını sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.