Başkanlar Tek Ses Oldu

Başkanlar Tek Ses Oldu

Kırıkkale’de çocuğunun önünde öldürülen Emine Bulut olayının ardından tepkiler gelmeye devam ediyor.

A+A-

Denizli’de de pek çok kesimden korkunç olay ile alakalı tepkiler geldi. Son olarak da 6 belediye başkanı bu tepki zincirine katıldı. AK Parti’li ve CHP’li belediye başkanları sosyal medyadan  #EmineBulut ve #Ölmekİstemiyorum hastagları ile “Kadın cinayetleri son bulsun” dediler.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek tek ses oldular ve sosyal medyadan kadın cinayetlerinin son bulması adına paylaşım yaparak Emine Bulut cinayetine tepkisiz kalmadılar.

AK Parti'li Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Anneler Ölmesin…” diyerek tepkisini gösterdi.

AK Parti'li Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Bu dünya, bu insanlık bir daha asla "LÜTFEN ÖLME ANNE " diye feryat eden bir evlat ve "ÖLMEK İSTEMİYORUM " diye çırpınan bir anne görmemeli... Masumların canice katledilmesine hep birlikte "DUR" demeliyiz.” dedi.

AK Parti'li Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, “Anne Lütfen Ölme, Ölmek istemiyorum… başka diyecek bir söz yok” dedi.

CHP’li Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik,  tepkisini  “Emine Bulut. Anne lütfen ölme” yazılı görsel ile paylaştı.

CHP’li Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Ölmek istemiyorum” diyen tek bir kadın, “Anne lütfen ölme” diyen tek bir çocuk kalmayıncaya kadar sürecek bir seferberliğe ihtiyacımız var! Bu seferberlikte “ama”lara ve bahanelere yer yok!” diyerek paylaşım da bulundu.

CHP’li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ise tepkisini sosyal medyadan “Anneler ölmesin, kadınlarımız ölmesin artık...” yazarak gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.