Başkan,Mahalle Mahalle Dolaşıyor!

Başkan,Mahalle Mahalle Dolaşıyor!

Yassıhüyük mahallesinde yıllardan bu yana sorun haline gelen tapu probleminin çözülmesi için çalışmalar başlatıldı.

A+A-

Başlatılan çalışmalar ve Yassıhüyük mahallesinde yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, birim müdürleri ve teknik ekip personeli ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

Vatandaşlarla mahalle kahvehanesinde bir araya gelen Başkan Şevkan, '' Bizim amacımız halkımızla bir araya gelerek onların var olan sorunlarını dinlemek. Biz daha önce defalarca Yassıhüyük mahallemizde geldik. Bu mahallemiz bizim 56 mahallemizden biri. Her mahalleye olduğu gibi buraya da hizmet ediyoruz'' dedi.

10 BİN METRE KARE TAŞ DÖŞENDİK

Denizli'nin Acıpayam İlçesi Belediye Başkanı Dr.Hukusi Şevkan Mahalle Mahalle dolaşıyor Yassıhüyük mahallesinde bir yıl içinde iki sokakta 10 Bin metrekare kilit parke taşı, mahallenin ortasından geçen kanalda köprü çalışması, okul bahçe duvarının yenilenmesi, tehlike arz eden evlerin yıkımı çalışmalarının ilk etapta tamamlandığını ifade etti.

DRENAJ BORU HATTI DÖŞEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Başkan Şevkan, Yassıhüyük mahallemizde dranaj boru hattı döşeme çalışmalarının devam ettiğini ve bu çalışmaların tamamlanmasının ardından üst yapıda büyük bir adım atacaklarını söyledi.

HALK MECLİSİ BULUŞMALARI BAŞLAYACAK

Biz halkımızın isteklerini yerine getirmek için çalışıyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımla birlikte bu buluşmada bir araya gelerek gözden kaçan konular varsa onları da tespit ettiklerini ifade eden Başkan Şevkan, 2014 yılında başlatılan mahalle gezilerine tekrar başlatarak, teknik ekip arkadaşlarımız ile mahallelerde mahalle meclisi oluşturup mahalle halkı ile tekrar bir araya geleceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.