Baskı ve Mobingi Kınıyoruz..!

Baskı ve Mobingi Kınıyoruz..!

BASK/AES Denizli İl Başkanı Ayşe KAN ve AES Teşkilat Sekreteri Yaşar KURUN baskı ve mobing ile alakalı bir açıklama yaptı.

A+A-

Merkezefendi ilçemiz Aydem Fen Lisesinde görevli Tarih Öğretmeni, Anadolu Eğitim Sendikası üyesi ve şube sekreterimiz Cihan Aykal'a okul idaresinde yapılan baskı ve mobingi kınıyoruz..!

Şube sekreterimiz Cihan Aykal'ın sendikal faaliyetlerde bulunmak için okul idaresinden sözlü olarak istediği ders programı ayarlaması isteği üzerine gelişen ve Müdür Baş Yardımcısının olayı provoke etmesi ile sonuçlanan soruşturmada üyemize mesnetsiz iddia ve ifadelerle soruşturma açılmış ve olay  Cumhuriyet Savcılığına kadar intikal etmiştir.

Üyemiz Cihan Aykal okulda kimseye fiziki şiddet uygulamadığı olayın sadece sözlü sataşmalardan ibaret olduğu halde olay büyütülmüş ve üyemize karşı olaya şahit olmayan kişilerce de ifadeler verdirilmiştir.

Üyemize yapılan baskı ve mobingi kınıyor soruşturma süreçlerinin tamamlanmasını beklediğimizi Anadolu Eğitim Sendikası olarak olayın takipçisi olduğumuzu ve tüm gerekli adımları atacağımızı bildiriyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.