Başvuru Süresi O Tarihe Uzatıldı

Başvuru Süresi O Tarihe Uzatıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın başvuru süresinin yoğun talep sebebiyle uzatıldığı öğrenildi.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuru süresinin 28 Ekim 2018 saat 23.00'e kadar yapılacağı ifade edildi. Yarışamaya Denizli il sınırları içerisindeki parklar, antik kentler, göllerle Denizli’nin eski meslekleri ve şehir merkezindeki yaşamı anlatan eserlerle katılım yapılabiliyor. "Denizli’nin Parkları", "Denizli’nin Gölleri”, "Denizli’nin Antik Kentleri", “Denizli’de Kent Merkezinde Yaşam” ve “Denizli’nin Eski Meslekleri” dallarında yapılan yarışmaya gönderilecek olan fotoğrafların 2014-2018 yılları içinde Denizli ili ve ilçelerinde çekilmiş olması koşulu aranmakta.

Neticeler 12 Kasım'da

Yarışmaya katılma koşullarının www.denizli.bel.tr/yarisma adresinde olduğu yarışmaya her kategoride en çok 4 tane adet sayısal (dijital) "renkli" ya da "siyah beyaz" fotoğraf gönderilebiliyor. Başvurular yine aynı adresten yönergeler takip edilip yapılacak yarışmaya son katılım tarihi ise 28 Ekim 2018 saat 23.00'e kadar olacak. Yarışmanın neticeleri 12 Kasım 2018 tarihinde ilan edilecek. Yarışmanın her bir kategorisi için farklı farklı olmak üzere 1.ye 4 bir TL, 2.ye 3 bin TL, 3.ye ise 2 bin TL ödül verilecek. 500'er TL 4 tane mansiyon verilecek yarışmada 20 esere de 250'şer TL sergileme ödülü takdim edilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.