Batman'da Denizli Rüzgarı

Batman'da Denizli Rüzgarı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Batman ilinde hayata geçirilen "Denizli Parkı"nın açılışı törenle gerçekleştirildi.

A+A-

İki kentin dostluğunu artıran ve 4200 metrekare alanda yapılan Denizli Parkı'nın açılışını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptı. Denizli ilinden 1.350 kilometre uzakta yapılan parka mermerden Denizli Horozu dikildi.

 

2016 senesinde İçişleri Bakanlığınca kayyum atanan Batman Belediyesi’ne tecrübe ve birikimlerini aktaran Denizli Büyükşehir Belediyesi, iki eski şehir arasında kurulan bu dostluğu eşine az denk gelecek bir yatırım ile pekiştirdi. Bu çerçevede Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce  Batman'ın Tilmerç Mahallesi'nde 4200 metrekarelik alanda yapımı biten Denizli Parkı’nın açılışı tören ile gerçekleştirildi.

 

Açılış programına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Batman Belediye Başkan Yardımcıları Murat Şahin ve Sabri Aydın ile vatandaşlar katılımda bulundu. Parkın açılışına katılan çocukların Başkan Osman Zolan'a karşı göstermiş oldukları sevgi gösterisi dikkatleri çekerken, Denizli ilinden 1.350 kilometre uzaklıkta yapılan parka Denizli Horozu heykeli konuldu.

 

"Bu park, bu ülkede yaşayan herkesin kalbinin birbiri için attığının göstergesidir"

 

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, açılış sırasında yapmış olduğu konuşmasında, Denizli Parkı’nı Batman’a kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Osman Zolan’a teşekkürlerini sundu. Aksoy konuşmasında Osman Zolan’ın, daha evvel şehir ziyaretinde bu güzel kente biz de bir park kazandıralım dediğini, o güne kavuşulduğunu, bu parkın kendileri için çok büyük bir önemi olduğunu, bu parkın, bu ülkede yaşayan herkesin kalbinin birbiri için attığını gösterdiğini, Denizli’de yaşayan vatandaşların da kalbinin, Batman için attığının bir göstergesi olduğunu, bu kadirşinaslığı için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın şahsında tüm Denizli halkına çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

“Bu gönül bağı sonsuza dek devam edecek”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Batman’da olmaktan ve çocukların yaşadığı mutluluğu görmekten ötürü çok mutlu olduğunu dile getirdi. Başkan Zolan, bu parkın gelecekte mutluluk ve güzellikler vereceğini, 1,5 sene evvel Batman’a ilk ziyaretlerini yaptıklarını, o ziyarette Batman ile Denizli arasında bir dostluk oluşması, muhabbetin artmasının bir izi olarak böyle bir parkın yapılmasına karar verdiklerini, parkın tamamlandığını, Batman Belediye Başkan Vekilimiz Şevket Bey'e ve emek veren herkese çok teşekkür ettiğini, bu parkın burada olduğu sürece, Ege’nin güzel şehri Denizli ile Batman’ın gönül bağının sonsuza kadar devam edeceğini, parkın açılmasından mutluluk duyduğunu belirtti ve hayırlı ve uğurlu olması dileklerini iletti.

 

Batman'da Denizli rüzgarı

 

Ayrıca Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Batman programı çerçevesinde Denizlili işadamı Osman Aydınlı’nın tekstil fabrikasını ziyarette bulundu. Çalışanlar ile bir süre sohbette bulunan Başkan Zolan, daha sonra dünyaya ihracat yapan bir mobilya fabrikasını ziyaret etti. AK Parti Batman İl Teşkilatı’nda yapılan 18. Dönem Siyaset Akademisi programına konuşmacı olarak katılımda bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, burada deneyimlerini paylaştı. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi’ni de ziyaret eden Başkan Zolan, şehit aileleri ve gaziler ile buluştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.