Bayrağımız ve Atatürk'ten Ne İstiyorsunuz?

Bayrağımız ve Atatürk'ten Ne İstiyorsunuz?

Eğitimiş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan Denizli’de Atatürk büstü ve Türk bayrağına yönelik yapılan saldırı ile alakalı bir açıklamada bulundu.

A+A-

Başkan Aydoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:       

Basından öğrendiğimize göre Pamukkale İlçesi Zeytinköy Mahallemizdeki Hayırseverler Ortaokulunun bahçesinde yer alan Atatürk Büstüne ve büst üzerindeki Türk bayrağına bir saldırı olmuş.

Saldırıyı Kınıyoruz

Basından öğrenebildiğimiz kadarıyla bir okulumuzda hizmetli görevini yürüten ve bu görevinden yeni istifa eden bir kişinin yaptığı bu saldırıyı kınıyoruz. Atatürk, yalnızca Türk Milletine değil bütün dünya uluslarına örnek olmuş en büyük devrimci, büyük bir devlet adamıdır. Türk milletini ortaçağ karanlığından kurtarmış çağdaş dünyanın ve gelişmiş ülkelerin medeni yaşam değerleriyle buluşturmuş bir liderdir. Atatürk büstlerine saldırarak, bağımsızlığımızın simgesi bayrağımızı kesip atarak Atatürk ilkelerini unutturamaz hiç kimse. Buna asla izin vermeyeceğiz.

Eğitimiş Denizli Şubesi olarak saldırıyı yapan bu ve bunun gibi şahıslara ve  zihniyetlerine karşı mücadelemiz asla bitmeyecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.