Bayramın 3. Günü Elektrik Kesintisi!

Bayramın 3. Günü Elektrik Kesintisi!

ADM Elektrik, 13 Ağustos 2019 tarihinde arıza ve bakım çalışması yapılacak mahalleleri açıkladı.

A+A-

Açıklamaya göre bakım çalışmaları için kesinti yapılacak mahalleler ve zamanlar şu şekilde:

13.08.2019         

09:00     09:30     İletim Sistemindeki Arıza Onarım ve Bakım Nedeniyle Güzelköy,Pınarkent,Kale,Akhan Mahallelerinin tamamı,Ankara Asfaltının Pamukkale Yol Kavşağı İle Organize Sanayi Bölgesi arasında kalan bölge,Enerji Üretim Tesisleri ve Özel Trafolu Müşteriler. (Ege GES,Işık GES,Balres GES, Avrasya GES,Yıldız GES,Payidar GES.) Kervansaray,Tekke,Gökpınar,Zümrüt,Bağbaşı,Zeytinköy,Asmalı Evler,Yunusemre,Kayıhan,Cankurtaran,Karataş mahallelerinin tamamı Cankurtaran Mahallesi ile Tavas Yol Kavşağı arasında kalan bölge ve Özel Trafolu Müşteriler,DESKİ Gökpınar Su Pompaları,Honaz Dağı Hava Radar Üst Komutanlığı ile Özel Trafolu Müşteriler.

09:00     09:30     İletim Sistemindeki Arıza Onarım ve Bakım Nedeniyle   Eskihisar Mahallesi: Et Süt Kurumu ve çevresi,8025,8026,8028 sokaklar ve bağlı ara sokaklar ile Özel Trafolu Müşteriler.

09:00     09:30     İletim Sistemindeki Arıza Onarım ve Bakım Nedeniyle   Honaz İlçe Merkezinin tamamı ile Gürlek,Karateke,Ovacık, Emirazizli mahallelerinin tamamı ve özel trafolu müşteriler.

 Final (Tünel) İnşaat Şantiyesi

16:30     17:00     İletim Sistemindeki Arıza Onarım ve Bakım Nedeniyle Güzelköy,Pınarkent,Kale,Akhan Mahallelerinin tamamı,Ankara Asfaltının Pamukkale Yol Kavşağı İle Organize Sanayi Bölgesi arasında kalan bölge,Enerji Üretim Tesisleri ve Özel Trafolu Müşteriler. (Ege GES,Işık GES,Balres GES, Avrasya GES,Yıldız GES,Payidar GES.) Kervansaray,Tekke,Gökpınar,Zümrüt,Bağbaşı,Zeytinköy,Asmalı Evler,Yunusemre,Kayıhan,Cankurtaran,Karataş mahallelerinin tamamı Cankurtaran Mahallesi ile Tavas Yol Kavşağı arasında kalan bölge ve Özel Trafolu Müşteriler,DESKİ Gökpınar Su Pompaları,Honaz Dağı Hava Radar Üst Komutanlığı ile Özel Trafolu Müşteriler.

16:30     17:00     İletim Sistemindeki Arıza Onarım ve Bakım Nedeniyle Eskihisar Mahallesi: Et Süt Kurumu ve çevresi,8025,8026,8028 sokaklar ve bağlı ara sokaklar ile Özel Trafolu Müşteriler.

16:30     17:00     İletim Sistemindeki Arıza Onarım ve Bakım Nedeniyle   Honaz İlçe Merkezinin tamamı ile Gürlek,Karateke,Ovacık, Emirazizli mahallelerinin tamamı ve özel trafolu müşteriler.  Final (Tünel) İnşaat Şantiyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.