''Bayramlar Özel Günlerdir''

''Bayramlar Özel Günlerdir''

''Bayramlar Özel Günlerdir''

A+A-

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu bayramların, özel günler olduğu vurguladı.

 

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ Kurban Bayramı münasebetiyle bir tebrik mesajı yayımladı. Rektör Bağ, “Birliğin, dayanışmanın, sevgi ve saygının en yoğun yaşandığı zamanlardan biri olan Mübarek Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Bayramlar; sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu özel günlerdir. Toplum içinde birlik ve beraberlik duygularını arttırmaya vesile olurken, kurban bayramı ayrıca merhamet etmenin ve paylaşmanın önemini bizlere hatırlatır”

 

Toplum olarak böyle özel günlerin coşkusunu hep birlikte yaşamalı; başta yakınlarımız olmak üzere yaşlılara, ihtiyaç sahiplerine, kimsesizlere ve şehit ailelerine yanlarında olduğumuzu onları ziyaret ederek göstermeliyiz. Bu bayramın dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının her zamankinden daha çok pekişmesini, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa sevgi, barış ve hoşgörünün hüküm sürdüğü günleri müjdelemesini diliyorum.

Yapılan ibadetlerin hayırlı, kesilen kurbanların kabul olması dileğiyle başta Milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.