Bekillililer Bu Yemekte Buluştu

Bekillililer Bu Yemekte Buluştu

Bekillililer Dayanışma Yemeği 31 Mart gecesi düzenlendi ve etkinlikte müzik dünyasından siyaset dünyasına birçok farklı isim bir araya geldi.

A+A-

Gecenin açılış konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yapan dernek başkanı Huriye Peker Şimşek: “Her yıl olduğu gibi yine güzel bir katılımla yine güzel dostlarımız ve hemşerilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim derneğimiz siyasi ayrışmalardan uzak herkesin kendini Bekilli adına elini taşın altına koyduğu ve birçok öğrencimize burs imkânı sağlayan bir yapıya sahip. Herkesi önce Bekilli’mize sonrada derneğimize bekliyoruz. Ayrıca 13 Mayıs’ta yine geleneksel hale getirdiğimiz Katmer Günümüze tüm Denizli halkını bekliyoruz.” açıklamasında bulundu. 

Bu yıl ki katmer günü sponsorumuz İsmail Karapınar ve Şeniz Süzek Doğan gönüllü oldu...İsmail Karapınar As olan Bekilli Halkıdır... Böyle organizasyonda yer almak beni her zaman mutlu eder... Bu geceye katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...

Ardından geceye CHP 25.dönem milletvekili ve Doğadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve CHP Milletvekili Kazım Arslan katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Bekillili sanatçı Ozan Ozanca’nın türküleriyle coşan Bekilliler yöresel oyunları  ile birlikte doyasıya eğlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.