Bekir Çakır Genç Askon Genel Başkan Yardımcısı

Bekir Çakır Genç Askon Genel Başkan Yardımcısı

Genç Askon’un  Denizli Kurucu  Şube Başkanı Bekir Çakır, Sektör Kurullarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı.

A+A-

Bekir Çakır artık Genç Askon Genel Merkezi’nde; geleceğin iş insanlarının doğru yol haritalarıyla yetiştirilmesi için yeni projeler üretecek, bu projeleri uygulamaya alacak ve yeni çalışmalar yapacak.

Değişen ve dönüşen iş hayatına, teknolojiye, sanayileşmeye ve ekonomik döngüye ayak uydurabilen, sektörlerinde ürettiklerini ekonomiye kazandırabilen, katma değer yaratabilen, helal kazanç doğrultusunda ticaret yapabilen ve hepsinden önemlisi üretebilen; geleceğin İş insanlarını  yetiştirme hedefi ile 2018’de kurulan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği, yönetim kadrosunu da genişletiyor.  Genç Askon’un  Denizli Kurucu  Şube Başkanı Bekir Çakır, Sektör Kurullarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı. Bekir Çakır artık Genç Askon Genel Merkezi’nde; geleceğin iş insanlarının doğru yol haritalarıyla yetiştirilmesi için yeni projeler üretecek, bu projeleri uygulamaya alacak ve yeni çalışmalar yapacak.

PANDEMİ ŞARTLARINA RAĞMEN İZ BIRAKAN PROJELER YAPTI

Genç Askon’un  Denizli Kurucu  Şube Başkanı Bekir Çakır Denizli’de 4 yıllık görev süresi  boyunca, ülke pandemi şartlarını yaşıyor olmasına rağmen; yararlı, iz bırakan, iş insanlarının ufkunu açan ve hatta yeni yatırımlara sevk eden pek çok etkinlik yaptı.  Bekir Çakır  atandığı yeni görev yeri; Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Gençlik Kuruluşu’nda, Sektör Kurullarından sorumlu Genel Başkan yardımcısı olarak, Türkiye ve Denizli’ye hizmet edecek.

GENÇ ASKON DENİZLİ ŞUBE BAŞKANLIĞI’NA KİM ATANACAK?

Bekir Çakır’ın ASKON Genel Merkezi’nde görevlendirilmesiyle boşalan, Genç Askon Denizli Şube Başkanlığı’na ise kimin atanacağı merak konusu oldu. Bekir Çakır görev teslim programına katılmak üzere İstanbul’a gitti.  Çakır İstanbul dönüşü; Genç Askon Denizli şubesinde bugüne kadar; yapmış olduğu çalışmaları, yeni görevi ve sorumlulukları, Denizli şubesinde görevi kime devredeceği  gibi  soruların cevabını   yanıtlayacak.

DENİZLİ BASIN CAMİASI TEBRİK ETTİ

Denizli basın camiası  Bekir Çakır’ın yeni görevi ile ilgili bir mesaj yayınlayarak; “üyesi olan işletmelerin ve ülkemizin rekabet gücünü arttırmak, bunun yanında haksızlıkların giderilmesi için mücadele vermek ve iktisadi hayatın ahlaki temelde şekillenmesine katkı sağlamak misyonuyla çalışmalarını sürdüren; Genç Askon ailesine yeni dönemin hayırlı olmasını diler, görevlerinde başarılar dileriz.” Görüşlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.