Beklenen Yağış Afete Döndü

Beklenen Yağış Afete Döndü

Denizli’de saat 16.30 sularında başlayan sağanak yağış şehir hayatını olumsuz bir şekilde etkiledi.

A+A-

Yağmur nedeni ile YSE köprülü kavşağı trafiğe kapatılırken İstiklal ve Zübeyde Hanım Caddesi’nde rögar kapakları aşırı yağış sebebi ile yerlerinden fırladılar.  Fırlayan rögar kapağına çarpan bir yolcu minibüsünde 4 yolcu yaralandı.  Zeytinköy mahallesinde de bodrum kattaki bazı evleri su bastı. 

Uyarı Yapılmıştı

Bu sabah Denizli yağış ile alakalı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarılmıştı ve beklendiği gibi saat 16.30 sularında dolu yağışı ile başladı. Şehir merkezinde etkili olan sağanak yağış hemen hemen yarım saat sürdü. Yağış sebebi ile şehrin pek çok noktasında su baskınlarının yaşandığı öğrenildi.

Kavşak ve Tüneli Su Bastı

Şiddetli yağış sebebi ile Denizli - Antalya Karayolu üstünde bulunan YSE köprülü kavşağını  ve Kayıhan Tüp Geçidini de su bastı.  Bölgede önlemlerini alan polis ekipleri kavşağın alt kısmını trafiğe kapattı. Yola akan sel suları sebebi ile trafik adeta durma noktasına gelirken kavşaktaki suyu boşaltmak için bölgeye itfaiye birimleri gönderildi. Ayrıca Zeytinköy mahallesinde bodrum katta buluna bazı evleri de su bastı. 

4 Yaralı

Aşırı yağış sebebiyle Zübeyde Hanım Caddesi ve istiklal Caddesinde bulunan rögar kapakları yerinden fırladı. İstiklal caddesinde  ise yerinden fırlamış olan bir rögar kapağına çarpan yolcu minibüsünde 4 kişi yaralandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.