BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÜLKÜ ÖCAL "ŞİMDİ HİZMETTEN YANA OLMA ZAMANI"

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÜLKÜ ÖCAL "ŞİMDİ HİZMETTEN YANA OLMA ZAMANI"

Cumhur ittifakı Iğdır belediye başkan adayı Ülkü Öcal,seçim çalışmalarını her alanda sürdürmeye devam ediyor.

A+A-

Sıkılmadık el, girilmedik ev,kurum,iş yeri  bırakmayacağız, ilkesi çerçevesinde çalışmalarını yürüten Ülkü Öcal ,Iğdır’da bulunan kamu kurum ve kuruluşlarını gündüz dolaşmaya geceler ise ev toplantıları yaparak Iğdır’a yapacağı çalışma ve projeleri anlatmaya devam ediyor.

          Başkan adayı Ülkü Öcal, “Yıllardır Iğdır’da yaşıyorum. Belediyede çalışıyorum. Iğdır’ın cadde ve sokaklarını, sorunlarını, sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Bu sorunları çözecek Iğdır’ı yaşanabilir moderin bir şehir haline getirecek projelerim var.Bu projelerin hayata geçmesi içinde İktidar dan yana olmamız gerekir .4 Yıl önceki Iğdır’la şimdi ki Iğdır’ı mukayese edebilirmiyiz.4 Yıl önce aspesli borulardan içtiğimiz kireçli su vardı, şimdi ise  hazır su kalitesinden üstün içme suyumuz var.4 yıl önce üç beş park vardı yürüyüş yolu yoktu şimdi 26 adet park ve yürüyüş yolu var en önemlisi insanlarımızın huzur içinde gece gündüz dinlenip gezdiği millet bahçemiz var. Alt yapı sıkıntılarının büyük bir kısmı çözüldü. Iğdır artık kanalizasyon kokmuyor. 4 yılda yapılan işleri saymakla bitiremeyiz. İşte bu hizmetlerin devamı için Türk dünyasına açılan kapı olan, üç ülkeye sınır Iğdır’ı çağdaş belediyecilik ile tanıştırmak için Cumhur ittifakı adayı oldum. Seçimde sizlerin helal oylarınıza talibim.”dedi.

İş Kur müdürü Onur Ersançmış tarafından karşılanan Ülkü Öcal ve ekibi kurumda çalışanlarla sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirerek İş Kur müdürü Onur Ersançmış’a gösterdikleri misafirperverlikten dolayı  teşekkür ederek ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.