BELTAŞ MÜDÜRÜ DOĞAN OLDU

BELTAŞ MÜDÜRÜ DOĞAN OLDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu’nun kayıtlardaki tutarsızlıklarını meclis toplantısında gündeme getirdiği Beltaş’ta yıllardır atanmayan genel müdürlük görevine İbrahim Doğan getirildi.

A+A-

Türkiye genelinde 31 Mart'ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından el değiştiren belediyelerde bayram tatilinin de sona ermesiyle birlikte yeni görevlendirmeler başladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığının bağlı kuruluşu olan ve 5 yıldır boş bulunan BELTAŞ A.Ş'nin genel müdürlüğüne İbrahim Doğan atandı. Teleferik, Bozdağ Kayak Merkezi, Bağbaşı Yaylası-Bungalov Evleri, Kefe Yaylası, Otoparklar, Cafe/Restoranlar, Parklar, Spor Tesisleri gibi pek çok alanda Denizlili vatandaşlara hizmet sunan BELTAŞ'ın genel müdürlüğüne İbrahim Doğan'ın atanmasıyla mali işlerin düzene girmesi bekleniyor.

MECLİSTE GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Büyükşehir Belediye Meclisinin ilk oturumunda BELTAŞ’ta yaşanan kayıt skandalı gündeme getirilmişti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, şirketin iştiraklerinden elde ettiği gelirleri A4 belgeleri ile kayıt altına aldığını, kasa rakamları ile mali rapor rakamlarının birbirini tutmadığını, bu şekliyle binlerce doküman tespit ettiklerini ifade etmişti. Çavuşoğlu bu şirketteki usulsüzlük iddialarını araştırdıklarını, sonuna kadar gideceklerini, belediyeyi zarara uğratan kim olursa olsun hesap soracaklarını açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.