Benim Adım Melek 4. bölüm izle

Benim Adım Melek 4. bölüm izle

Benim Adım Melek 4. bölüm ile TRT 1'de.  Benim Adım Melek 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Adım Melek 4. bölüm izle linki full tek parça halinde haberimizde.

A+A-

Benim Adım Melek 4. bölüm ile TRT 1'de. Benim Adım Melek 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Adım Melek 4. bölüm izle linki full tek parça halinde haberimizde.

"Benim Adım Melek 4. bölüm ne zaman yayınlanacak?" sorusunun cevabı yanıt buldu. Başrollerinde Nehir Erdoğan ile Kutsi'nin oynadığı Benim Adım Melek dizisi 4. son bölümü ile 16 Ekim Çarşamba akşamında TRT 1 ekranlarında olacak.

Benim Adım Melek son bölümünde; Kerem'in yanına giderek onu almaya çalışan Alpay, gördükleri karşısında şaşkına dönmüştür. Babasının öfkesi ve Kerem'in yokluğu arasında kalan Melek bir seçim yapmak zorunda kalmıştır. Mithat ise Kerem'in cezasını kesmekte karar kılmıştır.

BENİM ADIM MELEK 4. BÖLÜM ÖZETİ

Melek, Mithat’ın Kerem’i babasına teslim etmesiyle baş etmeye çalışırken, Defne ve küçük Seyitali’nin de havaalanına gittiğini öğrenip yıkılır. Alpay’ın çocuklarıyla Almanya’ya dönmesi için önünde hiçbir engel yoktur.

Yaşanan olaylar, ne pahasına olursa olsun çocuklarından vazgeçmeyen Melek’i memleketinden, istenmediği aile ocağından Almanya’ya dönmeye mi itecek? Ömrünü Melek’i unutmak için tüketen Seyitali, Cumali’nin baskısıyla kızından tamamen vazgeçebilecek mi?

BENİM ADIM MELEK 4. BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.